Izdavanje | Kuća | Lion | 900 €

Zvezdara, kuca
Kataloški broj 39940
Grad Beograd
Lokacija Lion
Tip nekretnine Kuća
Dokumentacija Uknjižen
Cena 900 €
Kvadratura 130 m2
Površina placa 0 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje TA
Sprat / Ukupno spratova Prizemlje / 1
Lift Ne
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Ne

Kuća (130m2) sa dva nezavisna ulaza, sa 2 parking mesta(koij su noću osvetljeni led rasvetom) u dvorištu, sa 2 kupatila, 2 dnevne sobe, 2 spavace sobe, 2 kuhinje i ostavom na 15 minuta hoda od Vukovog Spomenika i Tehnickih Fakulteta.

Kuća je udaljena od Slavije svega 6km, odnosno manje od 10 min vožnje, od Trga Republike na 15-17min vožnje a u blizini se nalaze mnoge banke, menjacnice, više marketa: Idea, Maxi, Aman i Shop&Go, obdanište. osnovna škola Jelena Ćetković .

Kuća je podeljena na dva nivoa, sa dva stana koja su povezana

- Stan br.1/42m2/– prizemlje sa velikom dnevnom sobe, kuhinja sa trpezarijom, nameštena kuhinja, kupatilo/bele plocice/ i ostava.

- Stan br.2 /88m2/ - Kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba, na spratu se nalaze dve spavaće sobe, kupatilo, degažman i terasu sa pogledom na dvorište i ulicu. U većoj sobi je i garderober klizni sa ogledalima kao i jedan ugradni plakar. Gornji sprat-potkorovlje je povezan stepeništem sa donjom etažom. Čitava kuća se nalazi u vrlo mirnom delu Zvezdare - Lion. U sklopu kuće je i 2 parking mesta gde postoji i sanitarni čvor.

Pogodno kako za stanovanje tako i za razne poslovne delatnosti, kuća može biti nameštena ili prazna a sve u zavisnosti od vaših potreba i dogovora koji postignemo.

Izuzetna lokacija na kojoj možete uživati u jedinstvenom spoju mira, tišine, izolovani od gradske buke i zagađenog vazduha, a opet ste za svega par minuta vožnje ponovo u centru grada.

Agencijska provizija 50%

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.