Izdavanje | 2.0 soban | Blok 41 GTC | 1200 €

2.0 Novi Beograd, Tošin Bunar
Kataloški broj 42172
Grad Beograd
Lokacija Blok 41 GTC
Tip nekretnine 2.0 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 1200 €
Kvadratura 62 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova 5 / 9
Lift Da
Terasa Da
Garaža / Parking Da / Ne
Telefon Ne
KTV/Internet Ne

Izdaje se moderan, neuseljavan stan u potpunoj novogradnji na Novom Beogradu ELIXIR GARDEN, na uglu ulice Tosin Bunar i ulice Heroja sa Košara. Ovaj stan nudi udoban životni prostor, a takođe uključuje garažno parking mesto.

Stan se sastoji od moderne kuhinje sa trpezarijom, kupatilom, svetle dnevne sobe sa izlazom na terasu, udobne spavaće sobe sa izlazom na istu terasu. Stan je potpuno opremljen i ima smart sistem (Oblo Living) za upravljanje energijom i vodom putem mobilne aplikacije. Grejanje je centralno, sa individualnim kalorimetrima, što omogućava efikasno upravljanje potrošnjom energije.

opremljenost: Klima, SMART TV, frižider, rerna sa ugradnom indukcionom pločom, mašina za sudove, mašina za pranje i sušenje veša, smart sistem upravljanja strujom i vodom, Interfon..

Dodatna pogodnost je parking mesto u garaži okviru zgrade, koji se nalazi odmah pored ulaza u lift. Stan se nalazi na petom spratu zgrade od ukupno devet spratova.

Ovaj stan je idealan za one koji traže udoban, moderan i dobro opremljen prostor za život na dobroj lokaciji u Novom Beogradu.

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.