Izdavanje | 3.5 soban | Studentski grad | 1400 €

3.5 TOSIN BUNAR
Kataloški broj 42232
Grad Beograd
Lokacija Studentski grad
Tip nekretnine 3.5 soban
Dokumentacija Uknjižen
Cena 1400 €
Kvadratura 73 m2
Nameštenost Namešten
Grejanje CG
Sprat / Ukupno spratova Visoko prizemlje / Ne znam
Lift Da
Terasa Da
Garaža / Parking Ne / Ne
Telefon Da
KTV/Internet Da

Sasvim nov trosoban stan u tek izgrađenoj zgradi i opremljen najsavremenijom tehnologijom. Trenutno je polunamešten uz opciju punog nameštanja.

Stan se nalazi na 8. spratu i sastoji se iz dve spavaće sobe, spojene kuhinje sa dnevnim boravkom, kupatila, WC-a i vešernice. Moderna kuhinja je opremljena frižiderom i zamrzivačem, ringlom i šporetom, kao i mašinom za pranje sudova. U spavaćoj sobi se nalazi udoban krevet veličine 180cm x 200cm, idealan za pravi odmor. Druga soba stoji stanaru na raspolaganju da je uredi po volji. Pored velikih ormara u obe sobe, nalazi se još jedan veliki prostor za ostavljanja stvari u hodniku. Na terasu se može izaći i iz obe sobe i iz dnevnog boravka. Zahvaljujući velikim prozorima stan poseduje dosta dnevnog svetla, kao i elektronski kontrolisane roletne te mreže za sprečavanje ulaska insekata.

U podzemnim nivoima zgrade nalaze se i dva rezervisana parking mesto, koja su uključena u cenu rentiranja stana.

Zgrada se nalazi na uglu Tošinog bunara i Bulevara heroja sa Košara. U okolini zgrade mogu se pronaći supermarket, nekoliko butika, restorana i kafića, koji pak ne prave buku. Pri tom, zvučna izolacija stana je izvrsna te nikakvi zvukovi ne dolaze sa ulice, što čini boravak u stanu veoma prijatnim. Železnička stanica Tošin bunar, zajedno sa veoma prometnim autobuskim stajalištem, nalazi se preko puta zgrade, te ste i tim putem lako povezani sa svim delovima grada.

2018. Sva prava zadržana. Albatros Nekretnine.